Het effect van persoonlijke coaching

7_-_Persoonlijke_Ontwikkeling

Een persoonlijk ontwikkeltraject met een professionele coach van Eye for Growth heeft veel impact, zoals:

  • Je straalt vertrouwen uit en komt steviger over naar de omgeving
  • Je weet wat je nodig hebt of wilt (en je durft daarom te vragen)
  • Je durft impactvolle keuzes te maken
  • Je hebt meer inzicht in je gedrag en het effect hiervan op anderen
  • Je functioneert vanuit innerlijke kracht en bent je innerlijke criticus de baas
  • Je weet hoe je denken in belemmeringen omzet in denken in mogelijkheden

Wat is coaching?

Coaching is een traject waarin je met de coach werkt aan het realiseren van professionele en/of persoonlijke doelen. De coach daagt uit, zet aan het denken en houdt een spiegel voor als dat nodig is. Ook helpt een coach je te zien wat je zelf nog niet zag. Alles met als doel om zelf tot inzicht te komen wat nodig is om het eigen pad te volgen. Van een goede coach krijg je dus geen advies.

Vragen stellen, luisteren, spiegelen en nog veel meer

Als coach helpen we je om je ontwikkeldoel helder te formuleren. Het doel lijkt soms helder maar er zijn vaak diepere lagen die we samen ontdekken. We stellen krachtige vragen om je denkproces te stimuleren en luisteren. Dat doen we op een dieper niveau waarbij we ook onze intuïtie gebruiken.

Duurzaam effect

Als het nodig is, houden we een spiegel voor om je te laten zien wat je effect is op anderen. Ook werken we met metaforen om de creativiteit te stimuleren. Uit ervaring en opleiding weten we hoe lichaamsgericht werk helpt om antwoorden te vinden achter andere deuren. Tot slot dagen we je continu uit om inzichten om te zetten in actie, want de échte verandering vindt in de praktijk plaats. Alleen zo veranderen jouw houding en gedrag.

Trajecten

Een traject start met een intake en eventueel een assessment. Een traject duurt in totaal 9 sessies. Aan het einde ronden we samen af en reflecteren we op doelen, wat je geleerd en bereikt heb en wat er nodig is om dit vast te houden. Ook kijken we vooruit naar je volgende stap, die je als het goed is zelfstandig gaat nemen. 

certificaten_liggend

Gecertificeerd als coach

Kwaliteit is voor ons een belangrijke waarde. Daarom hebben wij bewust gekozen voor certificering. Ook de ethische kant van het coach vak is belangrijk. Dat merk je doordat wij stilstaan bij de rol van opdrachtgever versus degene die gecoacht wordt, vertrouwelijkheid en mogelijke belangenverstrengeling. Daarnaast ontwikkelen wij onszelf continu als coach door intervisie en coaching.

“Tanja is confronterend maar liefdevol, betrokken, weet te schakelen en in te spelen op wat er nodig is. Ze heeft mij op een prachtige manier kennis laten maken met mijn superpowers en door het coachtraject weet ik weer hoe ik deze kan inzetten”

”Masja kan goed luisteren, is niet oordelend, en ik voelde me volkomen op mijn gemak bij het uiten van mijn gevoelens. Ik heb enorm genoten van onze stimulerende en aan het denken zettende sessies samen”

Gratis proefsessie

Wij geloven dat goede coaching start met een klik tussen coach en coachee. Daarom is de eerste kennismaking altijd gratis. Zo kun je ervaren of de coach bij je past. Boek gerust een sessie bij ons allebei in om het verschil te ervaren.

Een gratis proefsessie boeken?
Neem gerust contact op met Masja (links op de foto) of Tanja (rechts op de foto).

masja-en-tanja-gratis-proefsessie


Eye for Growth
Pablo Picassostraat 77
3059 VK ROTTERDAM
info@eyeforgrowth.nl

Algemene voorwaarden
Privacy statement