In je element als leider

2-Leiderschap

Over leiderschap is al veel gezegd en geschreven. Onze visie op leiderschap is als volgt. Een leider is geen positie het is een mindset. Daarom richten wij ons op formele én informele leiders. Mensen met invloed en het vermogen om die invloed positief in te zetten om het systeem te veranderen.

Leiderschap gaat voor ons over het hebben van een visie (leiden), in staat zijn om te sturen (managen) en anderen te helpen ontwikkelen (faciliteren). Ook gaat leiderschap over het creëren van de omgeving waar het veilig is om je uit te spreken. Hiermee ontstaat een cultuur waarin innovatie en continu verbeteren geen trucjes zijn maar daadwerkelijk werken.

Verbindend leiderschap

Op dit moment ontwikkelen wij een programma om leiders te helpen meer te verbinden met zichzelf en daarmee met anderen. Dit gaat over jezelf beter leren kennen. Hoe ben je als leider als je in je kracht staat? Wat is het effect daarvan op je omgeving? En hoe herstel je als je even niet zo sterk in je schoenen staat. De methoden waarop wij dit programma baseren, komen onder andere uit Energy Leadership, mindfulness, ORSC, Co-Active en iPEC. In elk geval kom je tijdens dit programma letterlijk en figuurlijk in beweging!

“Leiderschap is een keuze, niet een functie.”
— Stephen Covey

Eye for Growth
Pablo Picassostraat 77
3059 VK ROTTERDAM
info@eyeforgrowth.nl

Algemene voorwaarden
Privacy statement