In je element als leider

Leiderschap is geen positie het is een mindset. Daarom richten wij ons op formele én informele leiders. Mensen met invloed en het vermogen om die invloed positief in te zetten om het systeem te veranderen.

2-Leiderschap

Authentiek leiderschap

Leiderschap start bij jezelf. De huidige tijd vraagt meer en meer om veerkrachtige leiders die team en individu leiden door een roerige tijd. Wie ben jij als leider? Wat is jouw persoonlijke kompas? Hoe beïnvloeden zogenaamde saboteurs je gedurende de dag en waar zit je natuurlijke kracht? Vragen die jou helpen om tot inzicht te komen en die vervolgens leiden tot effectief gedrag, meer vertrouwen en rust.

Leiden, sturen en faciliteren

Naast de leider als persoon, gaat leiderschap over een aantal competenties aan de harde en de zachte kant. Het start met het hebben van een visie en in staat zijn om anderen te inspireren en te mobiliseren. Vervolgens operationaliseer je de visie door het stellen van doelen en het voeren van de dialoog over wat goed gaat en wat beter kan. Aan de zogenaamde zachte kant zorgt een leider ervoor dat teams hun werk op de best mogelijke manier kunnen doen. Daarbij hoort het faciliteren van persoonlijke groei waarbij de leider coachende vaardigheden heeft.

Assessment

Het Energy Leadership Index assessment geeft inzicht in jouw energie op goede dagen en onder stress. Dit heeft impact op hoe je acteert als leider. De inzichten uit het assessment helpen om triggers te herkennen en te leren om snel te herstellen. Het assessment bestaat ook in een 360° versie waarbij je feedback ophaalt over jouw (persoonlijk) leiderschap bij mensen in je professionele en privéomgeving. Je ontvangt een rapport en een uitgebreide debrief om de resultaten te interpreteren en ermee aan de slag te kunnen.

Individuele coaching of leiderschapsprogramma

Aan jouw leiderschap werken kan individueel in een coachtraject. Wil je graag met peers aan de slag dan kun je deelnemen aan ons leiderschapsprogramma. In beide gevallen start het traject met het Energy Leadership Index assessment.

Eye for Growth
Pablo Picassostraat 77
3059 VK ROTTERDAM
info@eyeforgrowth.nl

Algemene voorwaarden
Privacy statement