Maak kennis met Eye For Growth

De vier kernprincipes van Eye For Growth


Werken met plezier maakt veerkrachtiger

Wij staan voor samenwerken met plezier en oog voor resultaat! Dit betekent dat de uitkomst groter is dan de som der delen. Daarom werken wij met betrokkenheid & energie aan het creëren van draagvlak voor een manier van werken die toekomstbestendig is

Het vieren van successen geeft positieve energie!

Het resultaat telt! De weg er naar toe bepaalt het succes. Wij helpen jullie doelen te stellen en de weg naar de klant te plaveien. Onderweg bespreken we de resultaten, leren hiervan en sturen bij.

Wij streven naar een cultuur van continue verbeteren

Ons doel is dat jullie zonder hulp van externen verder kunnen. Dat doen we door jullie de benodigde kennis en vaardigheden bij te brengen. Door talenten te benutten groeit de organisatie, het team en de medewerker. Hierdoor ontstaat het vertrouwen om toekomstige ontwikkelingen en veranderingen het hoofd te bieden.

Structuur geeft rust en vrijheid

Wij helpen jou om je hart & intuïtie te volgen om met passie te doen wat jou succesvol heeft gemaakt. Structuur en het geven van vertrouwen biedt hierbij de basis voor groei. Dit geeft jou de ruimte om nieuwe kansen te benutten.

masja-sies-den-haan(1)

Wie is Masja en wat kan zij

Ik ben een energieke veranderprofessional. Mijn manier van werken wordt omschreven als doortastend en betrokken met focus op lange termijn resultaat. Ik krijgt energie van het duurzaam veranderen als middel om resultaten te verbeteren.

De afgelopen 10 jaar heb ik dat gedaan door veranderprogramma’s en –projecten te ontwerpen en te (bege)leiden in een Lean/Agile omgeving. In dit soort trajecten coach ik leidinggevenden en management met passie, betrokkenheid en met oog voor mens, team en organisatie.

Ik ben in 1999 afgestudeerd aan de HES Rotterdam in Commerciële Economie. Nadat ik een jaar of 3 werkzaam was binnen ABN AMRO ben ik de studie Bedrijfskundige aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam gaan volgen. In 2005 ben ik afgestudeerd met als specialisatie Management van Verandering. Sinds ik werk daag ik mijzelf continu uit om blijven leren. Na het volgen van meerder inhoudelijk opleidingen heb ik in 2020 een opleiding tot Professioneel Coach gevolgd bij iPEC. Dit is naast een waardevol cadeau voor mijzelf een fantastische aanvulling op mijn Lean opleidingen om individuen en bedrijven in veranderingen te coachen en/of begeleiden.

Ik heb sinds 1999 gedurende 18 jaar bij ABN AMRO gewerkt waar. Hier heb mij ontwikkelt tot de professional die ik nu ben. Sinds 2017 ben ik als ZZP’er in Lean werkzaam geweest bij Rijkswaterstaat, Total Gas & Power Nederland en Stedin.

In mijn werkbare leven ervaring opgedaan in diverse rollen en omgevingen. Zo heb ik vanuit verschillende perspectieve in organisatie gewerkt, zoals Sales, Contact Center, Operations, Support, Backoffice, Projectmanagement en stafomgevingen. Vanuit vaardigheden gedacht heb ik zelf met mijn voeten in de klei gestaan, leiding gegeven en projecten & programma’s begeleid.

Naast werk sport ik heel graag. Dit helpt mij te ontspannen en te relativeren. Sinds mijn 7e heb ik jarenlang gekorfbald, waarbij ik tevens een aantal jaren Hoofdklasse heb gespeeld. Zelf korfbal ik niet meer, maar zet mij kennis en vaardigheden in om jeugd te trainen en coachen. Zo heb ik in 2019 de D1 van Nieuwerkerk naar het dubbele (veld & zaal) Nederlands Kampioenschap mogen begeleiden. Na het afscheid nemen van mijn korfbal carrière heb ik mijzelf regelmatig uitgedaagd door mee te doen aan de bijvoorbeeld de Alpes d’Huzes, een halve triatlon of het lopen van de Roparun. Tegenwoordig loop ik graag hard en doe ik aan Pilates.
Typisch mij

Ik ben in staat om organisaties en teams te begeleiden om succesvol te verbeteren. Dit doet ik door nieuwsgierig te zijn, verbinding te maken en samen te werken aan verbeteringen. Hierbij zeg ik wat ik doe en doe ik wat ik zeg. Dit resulteert in duurzame en gedragen verbeteringen op de werkvloer en bij het management waardoor zowel het werkplezier als de bijbehorende resultaten stijgen. Mijn betrokkenheid, kritische blik en doortastendheid helpen teams om concrete resultaten op te leveren die bijdragen aan de team- en organisatiedoelen.

frits-van-lingen(1)

Wie is Frits en wat kan hij

Ik heb mijn ruim 20 jaar ervaring op het gebied van procesoptimalisatie, besturings- en leiderschapsvraagstukken opgedaan in de financiële- en de energie sector in de rol van lijnmanager, projectmanager en senior verandermanager. Naast mijn opleiding Executive Management MBA aan de Universiteit van Nyenrode heb ik in 2014 een praktische en verdiepende opleiding Verandermanagement aan de Universiteit van Amsterdam gedaan en ben ik sinds 2016 gecertificeerd Lean Black Belt.

De combinatie van kennis en ervaring op het gebied van verandermanagement stellen mij in staat om complexe organisatie- en verandervraagstukken te beantwoorden.

Met mensen werken in een veranderende omgeving geeft mij enorm veel energie, die ik ook direct teruggeef. Met gezonde nieuwsgierigheid en enthousiasme ga ik op zoek naar de antwoorden achter het waarom. Spiegelen en reflecteren in het hier en nu zijn dagelijkse interventies die mijn klanten helpen inzicht te krijgen in hun eigen rol in een verandertraject en wat die rol met hun omgeving doet.

Als ervaren veranderaar, trainer en coach ben ik staat om de strategie van de onderneming te vertalen naar de operatie en om mensen in beweging te krijgen zodat ze vanuit hun (onbenut) talent een bijdrage kunnen leveren aan de organisatiedoelen. Ik weet de verbinding naar de praktijk te maken, houd verbinding met het team en weet door enthousiasme beweging te creëren en hiermee het gezamenlijke resultaat te bereiken.

Naast mijn werk sport ik graag en ben ik als bestuurslid actief bij mijn hockeyvereniging. Ontspanning in sport en samen met het bestuursteam plannen maken en uitvoeren om onze hockeyclub toekomstbestendig te maken geven mij enorm veel voldoening en energie. De energie die ik ook weer meeneem in mij dagelijkse werk.

Ontdek de mogelijkheden

Wil je weten wat Lean kan betekenen voor jouw organisatie?

Of vul het onderstaande contactformulier in. Wij nemen dan uiterlijk binnen twee werkdagen contact met je op!

Neem contact op